Zdravniški pregledi za sezono 2019/2020

 

Spoštovani igralci oz. starši igralcev našega kluba!

Nogometna zveza Slovenije za igranje prvenstvenih tekem in vadbo v klubih ZAHTEVA opravljen zdravniški pregled. Na žalost izvedba zdravniških pregledov v klubu, kot je bila to navada v preteklih letih, ni več mogoča. Iskali smo več možnosti  za opravljanje pregledov in se na koncu odločili za rešitev, ki je za večino od vas najbližja in verjamemo, da je tudi finančno sprejemljiva. Sploh, če jo primerjamo s ceno primerljivih pregledov v drugih podobnih klubih.

Dogovorili smo se za preglede v Studio R, ambulanti dr. Primoža Rusa, ki se nahaja na Stari cesti 4a na Vrhniki. Pregledi v tej ambulanti so veliko bolj temeljiti, kot ste bili vajeni pri pregledih v klubu.

Cena zdravniškega pregleda je 30€, ki jih plačate zdravniškemu osebju v ordinaciji na koncu pregleda.

Glede na dobro prakso iz prejšnjih sezon in veliko število igralcev našega kluba, bomo čim več zdravniških pregledov izvedli do konca šolskega leta. Preostanek sledi v juliju in avgustu, tako da bodo do prvih tekem v sezoni 2019/20 zdravniške preglede opravili vsi igralci.

SISTEM OZ. POTEK PREGLEDOV

S pregledi začenjamo že prihodnji teden (sreda, 22. maj), nekaj fantov pa bo pregled v izrednem terminu opravilo že jutri.

Vsak igralec bo pravočasno dobil termin (datum in uro), za opravljanje zdravniškega pregleda v ordinaciji na Stari cesti 4a. Vse kar mora storiti je, da s spletne strani natisne (vprašalnik 1 in vprašalnik 2) oz. pri trenerju prevzame dva zdravstvena vprašalnika, ju izpolni in z njima pride na pregled v ambulanto in sicer 15 minut pred terminom, ki ga prejme s strani kluba.

Zdravstvena vprašalnika sta na voljo tudi na spletni strani pod zavihkom Obrazci.

 Igralec mora imeti na pregledu s seboj:

  • zdravstveno kartico,
  • izpolnjena oba (2) vprašalnika
  • denar za plačilo zdravniškega pregleda (30€).

Zaradi pregleda vode (urina) naj vsak igralec pred pregledom popije dovolj tekočine.

Obrazce, ki jih zahteva NZS, bo priskrbel in z ambulanto – Studio R uredil klub.

Vsak igralec ima možnost izbire, da zdravniški pregled opravi drugje. V tem primeru morate sami na spletni strani ali v klubu prevzeti obrazec, ki ga zahteva NZS, opraviti pregled in vrniti, podpisanega ter požigosanega s strani izbranega zdravnika, nazaj v klub (trenerju).

Dokler igralec ne bo imel opravljenega zdravniškega pregleda za novo sezono, po pravilih NZS, ne sme tekmovati na tekmah!

Športni pozdrav!

NK Dren Vrhnika

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium